woensdag 24 september 2014

Aanstaande weekend staat "Het Wijnweekend" gepland in Groesbeek. Een medeforumlid van camperforum heeft het initiatief genomen om dit te organiseren. Er komen er een stuk of 50-60 (campers).
Daarna een weekje zuid-nederland of belgië, ware het niet dat een tante van Maaike is overleden, 88 geworden, dus we moeten even kijken hoe we dit gaan doen i.v.m. de crematie.

11 oktober gaan we met de camper en Dennis met de caravan naar een camping bij Parijs om Parijs en Disneyland te bezoeken.

Wat onredelijk en vreemd is dat als je aan de kassa een kaartje koop voor Disney, je € 80 betaalt en via internet in Frankrijk of Belgie € 45.
Vanuit Nederland via internet ook € 80. hoe krom is de wereld en wat was ook alweer één Europa?

Nou dacht ik, als slimmerik, ik ga ze wel kopen via de Franse of Belgische site, dat ging goed totdat er ergens ontdekt wordt dat ik een Nederlander ben (IP-adres?) en dan schakelt ie automatisch over naar de Nederlandse, dure site.

Nu toch gekocht voor € 50 bij een Nederlander die ze wel in Frankrijk kan kopen en er € 5 opgooit en ze hier doorverkoopt. Handig mannetje.

Vandaag ook nog een nieuwe "oogschelp" voor mijn Canon 40D fotocamera gekocht, het zal je duidelijk zijn dat als je die hier koop via Canon, je een week op water en brood moet. Via Ebay.com nieuw in HongKong gekocht voor € 0,77 thuis bezorgd. Nee, geen tikfout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zet hier uw reactie: