maandag 12 maart 2018

Benny had het idee geopperd om naar een leerschoenen fabriek te gaan, die te bezichtigen is. Benny en Marleen, José en Wim en wij op de scooter.
Vertrek half 10. Eerst naar Alicante een bakkie doen. Een behulpzame Spanjaard behoede ons voor een bon en wij een ander plekje voor de scooter gezocht.
Ik zie wel eens bij collega blogger dat er wat genuttigd wordt bij Le Sabor. Altijd gezegd dat dat niets voor mij is, luxe borden met weinig erop, tot ik de overig lekkere koffie ging betalen en er een kaartje bij de rekening zat met "Le sabor". Het was te merken, maar de koffie was lekker.
Daarna naar de fabriek in Elche, bezichtiging viel tegen en met de aanschaf van een paar nieuwe stappers moest de mazzel hebben dat er wat voor je bij zat voor een leuke prijs.
Restanten gingen echt voordelig weg. Wim had mazzel dat ie klein pootje heeft en had een goede aankoop.
Marleen die nodig aan iets nieuws toe was, kon niet slagen.
Gegeten in een immens groot warenhuis met tegen het dak een groot restaurant. Geen benidorm prijzen, maar het dagmenu bracht uitkomst. Was gewoon goed. Met name het toetje in de vorm van een soort gepofte appel met slagroom. Het geheel een succes.
Benny wist ook te vertellen dat een zekere Ros, een kunstenaar beeldhouwwerk in de rotsen had uitgehakt.

Wij erheen, wat klimwerk, dus rustig aan en toen we daar aangekomen keken we de ogen uit. Prachtig gewoon.
Foto's zal ik morgen plaatsen, moet ik eerst van de grote camera halen en iets verkleinen.
Al met al een geslaagde dag en met nog een koffie op de terugweg werd het half 8 dat we weer benisol op reden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zet hier uw reactie: