maandag 26 maart 2012

zaterdag

Overnacht in Saint-Just in de Cantal, 150 km onder Clermond Ferrand. Het zou een camperplaats zijn, maar dat was het niet. Het is een camping en die was gesloten. Toevallig een dame die er van was en ze zei dat we er wel mochten overnachten en gebruik maken van de werkende faciliteiten. Dat was dus alleen stroom. Dat was wel lekker. Het vroor weer s'nachts, maar we zitten ook op 1Km hoogte (1000 meter voor de m.......)

Nog een merkwaardig verhaal. We zitten overdag lekker in de zon aan een neut, rijden er 2 van die gefrusteerde knapen met hun auto's over de enigste weg, die ook nog een rondje om de camping maakt. Scheuren die lui!!!!
Die ene met die bijna nieuwe Peugeot 308 kon er helemaal wat van. "Je zal hem tegen komen op die camperbrede weg en één en al bocht, dat wordt boemmmm".
"Mag lije dat ie de bocht uit vliegt", je weet al wie dat zei.
Nou was er 50 mtr bij ons vandaan een kerk en daar werd goed geluisterd.
De volgende ochtend toen we weg reden zag ik in de eerste bocht uit het dorp (50 huizen) slipsporen in de "hoge" bocht en toen niets meer.
Peugeot stond geheel total loss beneden in het weiland. Zo, die konden we niet meer tegen komen.

Eén keer tol voor de brug bij Millau vonden we genoeg. Nu onderlangs, wat een prachtige rit.
Vanuit Peyrec-de-Mer naar boven door een wonderschoon natuurgebied. De flamingo's moest je bij wijze van spreken voor je auto weg toeteren. Hier doen we ons ochtendontbijt. Het is al weer behoorlijk koud s'morgens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zet hier uw reactie: